PROIZVODI/USLUGE

  Duplikatori
  Izrađujemo protivstrujne mešaone
  Pasirke za voće i povrće
  Mlinovi za šećer, prezle, keks
  Pužne i trakaste transportere
  Mešaone stočne hrane
  Krunjače za kukuruz
  Prohromske ograde
  Kapije
  Metalna vrata garažna
  Metalna vrata industrijska
  Pekarska oprema
  Mašinska obrada plastike...
Sve proizvode od metala proizvodimo na najsavremenijim CNC mašinama.

Za sve informacije pozovite nas na telefon +381 (0) 63 614 063, +381 (0) 62 510 620 ili nas posetite na adresi: Medveđa bb, 37244 Medveđa.
Takođe nas možete kontaktirati putem kontakt forme koja se nalazi na sajtu u delu kontakti, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Duplikator

Namenjen je prvenstveno za kuvanje bez zagorevanja, a može se koristiti i za pasterizaciju, fermentaciju i rastapanje. U duplikatoru se pripremaju: džem, pekmez, marmelada, fondan, ratluk i drugi konditorski proizvodi gde je potrebno ravnomerno grejanje i stalno mešanje.

Pasirke za voće

Namenjena je za pasiranje jabuka, šljiva, krušaka, višanja, kajsija, šipuraka i drugog koštičavog voća.

Mlin za šećer

Mlin za sećer je namenjen za mlevenje kristalnog šećera radi dobijanja šećera u prahu.

Pužni transporteri

Pužni transporter namenjen je za transportovanje praškastog ili zrnastog materijala do mašine gde se vrši dalja obrada tih materijala ili pakovanje. Koriste se u procesima transporta žitarica i brašna, zrna i mlevene kafe, proizvodnje začina, pakovanja materijala, punjenje koševa za mlinovei pakerice itd.

Trakasti transporteri

Trakasti transporter ima veoma široku primenu. Obezbeđuje racionalan transport velikih količina rasute i komadne robe na velikim i malim distancama.

Mešaone stočne hrane

Mešanje prekrupe žitarica sa dopunskim vitaminskim dodacim, kao i mešanje krmnih smesa i premiksa u stočnoj i životinjskoj hrani.

5

GODINA POSTOJANJA

5

ZAPOSLENIH

250

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

15

PROIZVODA

Obrada metala Univerzal-s 37244 Medveđa bb, Srbija Telefon : +381 (0) 63 614 063, +381 (0) 62 510 620, Email adresa: suniverzal@gmail.com, Web adresa: www.univerzal-s.com